Schoonmaakdiensten

Voordelig geprijsde schoonmaakdiensten

Heeft u zelf een bedrijfspand en zoekt u schoonmaakdiensten? Neem dan eens contact op met Schoonmaakbedrijf Bachtor. Onze schoonmaakdiensten kunnen wij in drie woorden omschrijven:

  •         Kwaliteit
  •         Service
  •         Voordelig.

Bent u nieuwsgierig geworden? Hieronder vertellen wij u aan de hand van deze drie woorden iets meer over ons bedrijf.

Kwaliteit waar we trots op zijn

Schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Bachtor vindt kwaliteit het allerbelangrijkste. Want als de kwaliteit van het schoonmaakwerk goed is, betekent dit voor u een schone werkomgeving. En in een dergelijke omgeving zullen uw werknemers zich beter voelen en ook beter kunnen presteren. Daarnaast is kwalitatief goed schoonmaakwerk belangrijk voor de uitstraling van uw pand. Een vies gebouw maakt een slechte indruk op uw zakenrelaties, klanten en bezoekers. Een schoon gebouw zal daarentegen bijdragen aan een positief bedrijfsimago. Als u voor ons kiest kunt ervan op aan dat uw pand altijd blinkend schoon is. Want wij leveren schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit, en daar zijn we trots op.

Service waar u op kunt bouwen

Naast kwaliteit is ook service heel belangrijk. Want uw wensen moeten gehoord worden. Wij besteden daarom veel aandacht aan uw specifieke eisen met betrekking tot de schoonmaak. Zo garanderen wij uw volle tevredenheid over onze schoonmaakdiensten.

Wij zijn voordelig

Kwaliteit en service zijn van groot belang, maar ook de prijs speelt een rol. Want in tegenstelling tot veel andere bedrijven zijn wij van mening dat goed schoonmaakwerk niet duur hoeft te zijn. Het grote voordeel hiervan voor u is dat u kunt besparen op uw schoonmaakdiensten. Wilt u weten hoeveel? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-15112009. Mailen naar het volgende emailadres: schoonmaakbedrijfbachtor@live.nl.