Algemene schoonmaakonderhoud

Algemene schoonmaak & onderhoud

Met meer dan 15 jaar ervaring is Bachtor Schoonmaakbedrijf een specialist in het vakgebied als het om schoonmaakonderhoud gaat. Door te werken met gedegen vakmensen streeft Bachtor Schoonmaakbedrijf er naar om haar dienstverlening op een hoog niveau te houden.

Schoonmaakonderhoud is een vast onderdeel van het dienstenpakket dat wij onze klanten aanbieden. Voor het goed onderhouden en waarborgen van de schoonmaakkwaliteit streven wij een lange relatie met onze klanten na. Hiermee kunnen wij de kwaliteit naar onze klanten garanderen. Onze medewerkers zijn onze ogen en oren binnen uw organisatie die luisteren naar uw wensen opdat wij uw vraag kunnen vertalen naar de juiste op maat gemaakte oplossing.

Door onze persoonlijke benadering en open communicatie zijn wij in staat om tegen een fatsoenlijke prijs goede kwaliteit te leveren. Klantgerichtheid en het constant leveren van goede kwaliteit zijn de kernwaarden van ons bedrijf

OOK VOOR PARTICULIEREN!

Bachtor Schoonmaakbedrijf werkt ook voor particulieren. In de meeste huishoudens wordt het leven steeds drukker: tweeverdieners, kinderopvang, vrijetijdsbesteding. Schoonmaken dreigt dan wel eens te zakken op de prioriteitenlijst.

Schoonmaken is niet uw grootste hobby? Gelukkig is schoonmaken ons vak!

Bachtor Schoonmaakbedrijf, thuis in kantoren, bedrijven en scholen, staat net zo goed voor u klaar!

Schoonmaak bij particulieren

Een comfortabel schone woning, dankzij ons professionele schoonmaakteam. Een eenmalige schoonmaakklus, die u even boven het hoofd is gegroeid? Zodat u daarna weer een ‘schone’, frisse start kunt maken door het zelf bij te houden? Vaste interieurverzorging, verzorgd volgens een schoonmaakplan dat u zelf bepaalt? Bij  Bachtor Schoonmaakbedrijf bent u aan het juiste adres. Schoonmaakwerkzaamheden, die voor u een hele klus vormen, zijn voor ons dagelijkse kost. Dankzij de betere schoonmaakmiddelen en betere materialen vaak ook met een beter en schoner resultaat.

Bachtor Schoonmaakbedrijf kan u o.a. bij deze schoonmaakklussen van dienst zijn:

  • Hulp bij huishoudelijk schoonmaakwerk
  • Van eenmalige grote schoonmaak tot licht onderhoud
  • Complete sanitair schoonmaak
  • Complete interieur schoonmaak
  • Tapijtreiniging
  • Glasbewassing
  • schoonmaakklussen buiten en in de tuin

Liever geen omkijken meer naar de schoonmaak van uw woning?

Schakel  Bachtor Schoonmaakbedrijf in! Aan de hand van uw persoonlijke wensen komen wij op gezette tijden langs om schoon te maken.

Wat vindt u belangrijk bij het schoonmaken? Goed stoffen en stofzuigen of een badkamer als een blinkend schoon paleisje? Liever allebei? Een eenmalige schoonmaak als het nodig is? Vraag gerust om een ‘voorkeursbehandeling’: samen kunnen we precies afspreken wat onze schoonmakers komen doen en ook wat ze niet hoeven te doen.