Glasbewassing

Glasbewassing waar u geen omkijken naar heeft

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele glasbewassing? Dan bent u bij  Schoonmaakbedrijf Bachtor aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief in de schoonmaak -en glazenwassersbranche en kennen de kneepjes van het vak. En wij weten wat u belangrijk vindt als het gaat om schoonmaken: topkwaliteit -en service. En dat is precies wat wij leveren. Wilt u meer weten? Hieronder vertellen wij iets meer over ons werk.

Kwaliteit staat voorop

Glasbewassing

Glasbewassing moet altijd van hoge kwaliteit zijn. Lelijk gewassen ramen met strepen en vegen geven namelijk een slechte aanblik. En dit gaat dit ten koste van de uitstraling van uw pand én uw bedrijf. Bij ons bent u gelukkig verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Onze medewerkers verstaan hun vak en maken uw ramen glanzend en streeploos schoon.

Service om door een ringetje te halen

Service is belangrijk, zeker wanneer het gaat om schoonmaakwerk en glasbewassing. Daarom gaan we graag nog een stapje verder om uw tevredenheid te kunnen garanderen. Wilt u dat wij aan bepaalde zaken extra aandacht besteden? Wij horen het graag. We rekenen hele gunstige tarieven voor onze diensten. Wij vinden namelijk dat goede kwaliteit glasbewassing niet duur hoeft te zijn. Voor u als ondernemer is dit een goede zaak omdat u profiteert van lagere schoonmaakkosten.

Gratis een offerte voor glasbewassing

Wilt u weten hoe voordelig u uit bent bij ons? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-15112009. Mailen kan naar schoonmaakbedrijfbachtor@live.nl.