Glazenwasser

Glasbewassing: een helder verhaal

Schone ramen zijn representatief en bieden helder zicht. Bovendien laat schoon glas meer licht door. Regelmatig onderhoud verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil. Dit verlengt de levensduur van glas en kozijnen.

Smerige of slecht behandelde ramen is gezichtsbepalend voor een klant wanneer deze uw gebouw betreedt. Goed uitgevoerde glasbewassing is dus een visitekaartje naar uw klanten. De eerste aanblik van uw bedrijf of organisatie is vaak bepalend.

glasbewassing, ramen zemen, glazenwasser
glasbewassing, ramen zemen, glazenwasser

Ieder gebouw is uniek en wordt als zodanig behandeld. Het kent zijn eigen voorschriften en eisen. Of er nu gewassen moet worden met hoogwerkers, ladders of telescoopstelen, onze glazenwassers zijn vertrouwd met al deze technieken en weten hoe het glas goed en effectief moet worden gewassen.

Het onderhoud van uw pand is bij ons in goede handen. Wij staan garant voor een perfecte kwaliteit waarbij wij constant oog hebben voor de omgeving en zorg voor uw pand.

Frequentie

Hoe vaak onze glazenwasser bij u langs moet komen hangt onder andere af van de ligging van de gevel. Maar ook de locatie is van belang. Op bijvoorbeeld een industrieterrein of langs een spoorlijn wordt een gevel en dus ook de ramen over het algemeen sneller vuil. Vanzelfsprekend zijn hoogtes en bijzondere locaties voor ons geen enkel probleem.
Wist u dat een gevel op het westen vuiler wordt dan een oostgevel? Wind en regen komen in Nederland namelijk vaak vanuit het westen.