Schoonmaak van kinderdagverblijven

Schoonmaak van kinderdagverblijven

Een kinderdagverblijf moet hygiënisch schoon zijn. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wist u dat fijne stofdeeltjes zo’n 30 centimeter boven de grond zweven? Omdat kinderen klein en beweeglijk zijn, dwarrelen in een kinderdagverblijf altijd stofdeeltjes door de lucht. Met alle consequenties voor de gezondheid van dien.

Bachtor Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van kinderdagverblijven of ruimtes voor buitenschoolse-/naschoolse opvang.

Schoonmaak van kinderdagverblijven
Schoonmaak van kinderdagverblijven

Met ons professionele plan van aanpak zorgen wij voor een stofvrije omgeving.

En natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor het perfect hygiënisch reinigen van de vloeren en het sanitair. Want met zoveel kleine kinderen in één ruimte gaat er wel eens iets mis.

We leven in een deeltjeswolk. Deels komt dit door het stof in onze kleding, op onze huid, maar ook door het opwervelen van stofdeeltjes. Rond kinderen zweven tot 4 keer zoveel deeltjes als in de rest van de ruimte. Dit komt omdat kinderen kleiner zijn ( de meeste deeltjes zweven dicht bij de grond, tot 30 cm hoogte) en omdat kinderen beweeglijker zijn ( meer opwervelingen).

In stof zitten veel ziektemakers zoals endotoxine ( gif uit bacteriën), allergenen (huisstofmijt en huisdieren), Schimmels en sporen ( vocht) en bacteriën.
Bronbestrijding is hierbij vaak zeer moeilijk, immers dragen we ze in de deeltjeswolk de hele dag met ons mee.

Alleen goed schoonmaken en regelmatig schoonmaken zal helpen!!

Vertrouw op de deskundige schoonmakers van Bachtor Schoonmaakbedrijf als u uw kinderdagverblijf, BSO of NSO hygiënisch schoon wilt houden. Wij zorgen ervoor dat de kinderen vrij kunnen ademen en in een gezonde omgeving opgroeien.