Schoonmaak kantoren

Bedrijf gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren

Schoonmaak kantoren

Bent u ondernemer en zoekt een bedrijf voor de schoonmaak van uw kantoren? Denk dan eens aan Schoonmaakbedrijf Bachtor. Wij zijn al jaren actief in zowel schoonmaakwerk als glasbewassing en beschikken over een flinke dosis kennis en ervaring. En dit kunt u zien aan de hoge kwaliteit van ons werk. Onze werknemers zijn goed opgeleide mensen die hun vak verstaan. Wanneer zij uw pand verlaten, is alles gegarandeerd weer spik en span. En dankzij onze strenge kwaliteitscontroles  kunt u erop vertrouwen dat uw kantoor ook in de toekomst altijd goed door ons wordt schoongemaakt.

Wij luisteren naar uw wensen

Wellicht heeft u zelf wensen met betrekking tot de reiniging van uw kantoor. Zo kan het voorkomen dat u graag wilt dat wij extra aandacht besteden aan bepaalde zaken. Dit soort verzoeken kunt u altijd aan ons doorgeven. Uw tevredenheid is namelijk onze belangrijkste prioriteit.

Schoonmaakwerk voor een redelijke prijs

Naast onze hoge kwaliteit en service zijn ook onze prijzen een belangrijk speerpunt. Als ondernemer heeft u immers al genoeg kosten waar u rekening mee moet houden. En dan is het maar wat fijn wanneer u op de schoonmaak van uw kantoren kunt besparen zonder dat de kwaliteit daarbij in het geding komt. Bij ons kunt u daarom voor een redelijke prijs terecht.

Een offerte is gratis en vrijblijvend

Bent u benieuwd naar onze goedkope schoonmaak van kantoren? Neem dan contact met ons op en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06-15112009. Mailen kan ook, ons emailadres is schoonmaakbedrijfbachtor@live.nl.