Bouwoplevering

Bouwoplevering

Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden is een bouwoplevering / opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Laat ons daarom zorg dragen voor een fris en gebruiksklaar pand. Schoonmaakbedrijf Bachtor maakt gebouwen schoon voordat ze (op)nieuw in gebruik worden genomen.

Onder de werkzaamheden bij bouwoplevering kunnen vallen: glasbewassing, vloeren reinigen en afwerken, sanitair reiniging of bouwmaterialen opruimen. Bachtor Schoonmaakbedrijf levert gespecialiseerd personeel dat snel alles in orde brengt voor overdracht aan de koper. Of het nu om nieuwbouw gaat of dat U uw eigen woning heeft verkocht. Wij zorgen ervoor dat alles netjes en schoon wordt opgeleverd.

bouwoplevering,bouw
bouwoplevering, bouwschoonmaak

Ons personeel is vakkundig opgeleid om zo altijd op de hoogte te blijven van de laatste regels en technieken. Of het nu gaat om een éénmalige reiniging of een langer traject van bouwoplevering dit is allemaal mogelijk bij Schoonmaakbedrijf Bachtor . We hebben een lange ervaring op het gebied van bouwoplevering en kwaliteit is dus gegarandeerd.

Ook voor particulieren!

Schoonmaakbedrijf Bachtor levert bouwoplevering schoonmaak aan alle soorten projecten. Heeft u projecten op kleinere schaal?  Dat is geen enkel probleem! Ook voor particulieren kan een bouwoplevering schoonmaak bijzonder prettig en praktisch zijn. Wij verzorgen ook de schoonmaak na een verbouwing in uw woning, of de eindschoonmaak van de verbouwing in uw nieuwe woning, zodat u zonder zorgen kunt verhuizen en uw huisraad in een schoon huis direct kan neerzetten.

Voor de bouwoplevering schoonmaak is Schoonmaakbedrijf Bachtor uit Zeist uw juiste, betrouwbare partner, mede dankzij de goed opgeleide vaklieden en jarenlange ervaring.

Wilt u ook eens over de mogelijkheden praten of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.